adbanner

5 gaver du kan give til din gravide veninde

Baby sengetøj

Det kan være svært at vide, hvad man skal give sin gravide veninde i gave – specielt hvis man aldrig før selv har prøvet at være gravid, og man måske ikke lige har så meget erfaring med, hvad man skal bruge som nybagt mor. Hvis du har brug for lidt råd til, hvad du kan give din gravide veninde, så skal du bare læse med her, hvor der kommer en række bud. Du kan forhåbentlig bruge ét eller flere af dem, så du kan give din gravide veninde en god gave.

Sengetøj til babyen

Du kan vælge at give din veninde Baby sengetøj, når du skal overraske hende med en gave. Alle nybagte mødre har brug for sengetøj til deres baby, og det er noget, der kan være rigtig rart også at have flere sæt af, fordi det hurtigt kan blive beskidt. Du behøves derfor ikke at være meget nervøs for, om det også er en gave, hun får af andre, eller om hun allerede har købt noget i forvejen. Der er ikke noget galt i, at man har mere end ét sæt sengetøj til sit barn.

Baby sengetøj

Ammeindlæg – til moderen

Når man som nybagt mor får mælk i brysterne, så kan man godt regne med, at mælken kan være svær at styre det første stykke tid. Der er nogle, der får et helt chok, fordi de pludselig føler, at det sprøjter med mælk over det hele. Det kan også være irriterende, fordi mælken kan løbe igennem både BH og trøje. Derfor er det smart, at man kan helgardere sig med ammeindlæg. Disse placeres i BH’en, og så tager de alt den overskydende væske, der kommer fra brysterne.

Hagesmæk til baby

Når baby bliver lidt ældre, skal den også begynde at bruge hagesmæk. Uden brug af hagesmæk, så kan babys tøj meget hurtigt blive beskidt, når han eller hun spiser eller bliver fodret. Derfor er det smart, at man kan bruge en hagesmæk.

Sutter til baby

En baby har også brug for sut, og derfor kan det også være en god gave at give en nybagt mor. Sutter er igen noget af det, man ikke helt kan få for mange af, så du skal ikke være nervøs for, om det er noget, moderen allerede har anskaffet sig. Det kan man sagtens bruge flere af, da de også skal kogevaskes nogle gange.

Tøj til baby

Hvis du gerne vil give den nybagte mor noget virkeligt hyggeligt, så kan du gå ud og lede efter tøj til babyen. Det kan være svært at vælge, fordi der er så meget nuttet babytøj. Dog er det også noget af det hyggeligste, man kan købe, fordi det er lidt sjovere at finde noget sødt tøj, end det f.eks. er at købe en hagesmæk. Du kan også altid forære forældrene sokker – her skal du heller ikke være nervøs for, om du lige rammer deres personlige stil. Det er nemt at købe neutrale strømper, som også er meget behagelige at have på.