adbanner

Ballonflyvning er en oplevelse for alle

ballonflyvning i danmark

Ballonflyvning er en stor oplevelse for alle. Vil du se Danmark oppe fra, og vil du mærke et lille snert af adrenalin? Ballonflyvning er ekstremsport uden at være det, og netop derfor er turen beregnet til alle aldersgrupper. Du oplever at stige til vejrs, og du oplever højder på en måde, du ikke har oplevet før. Flyveturen er stille, rolig og afslappet, da man på en ballonflyvetur bestemt ikke har travlt. Man bæres stille frem af vinden, og man kan på den måde bare nyde udsigten.

Giv ballonflyvning i gave

En ballonflyvetur er den perfekte gave til personen der har alt. Et Gavekort til ballonflyvning passer til alle aldre og kan derfor både gives i studentergave, 50 års fødselsdagsgave og bryllupsgave. Ofte kan det være svært at finde den helt rigtige ting at give i gave, og derfor er en oplevelsesgave en god ide. Et gavekort til ballonflyvning er en gave, der rummer en stor oplevelse, som man ville kunne huske resten af sit liv. Der kan være mange personer i en luftballon, og derfor kan man både give gaven til den der fortjener det og samtidigt til sig selv. Oplevelsesgaver er fantastiske, da man her har mulighed for at skabe minder og oplevelser sammen. Ting bliver gamle og ender ofte med årene i en skuffe, hvorimod oplevelser altid vil være printet på nethinden. Endvidere er oplevelser også en god mulighed for at komme tættere på hinanden. Med et gavekort til ballonflyvning er det muligt at afprøve grænse, og se hvordan man reagere i høje højder, og når man kan mærke at adrenalinen rammer.

kærlighedstur med luftballon

Hvordan fungerer en luftballon?

Luftballonen består af en kurv, en ballon og en brænder til at skabe varme. Når der pumpes varm luft ind i den store ballon, vil den pludseligt begynde at flyve. Luftballon bygger derfor på den simple fysisk lov om, at varm luft er lettere end kold luft. Jo mere varm luft, der er i ballonen, jo mere vil den altså stige til vejrs. Det er derfor muligt at styre, hvor højt oppe i luften man er. Det er straks sværere at styre, hvor man flyver hen, da dette udelukkende styres af vinden. Det er dermed ikke på forhånd muligt at sige, hvor man lander, men ballonskipperen er altid godt forberedt og kender vindes retning. Ballonskipperen har derfor en klar ide om, hvor turen går hen, og derudover kan ballonskipperen også påvirke retningen en smule, da vinden er lidt anderledes i de forskellige lufthøjder.

En stor oplevelse

Ballonflyvning er en stor oplevelse, og det er muligt at flyve med luftballon i stort set alle dele af landet. Dog kan man ikke flyve alle dage, da de uforudsigelige meteorologiske forhold påvirker turen. Man flyver ikke på dage med voldsomt vejr, og derudover er oplevelsen også lidt sjovere og behageligere, hvis man har lækkert vejr. Med høj solskin er det muligt at se meget længere, og udsigten bliver derfor kun endnu bedre. En tur i luftballon er en oplevelse du aldrig vil glemme, så forkæl sig selv og dine nærmeste med et gavekort til ballonflyvning.