adbanner

Danskerne fascineres af de mindre brands

brands

De store tøjbutikker og modehuse i Danmark bliver nok ved med at være store et godt stykke tid endnu. Ikke desto mindre ser vi en stadig større tendens til, at danskerne, og ikke mindst danske kvinder, fascineres af de mindre brands. Selvom markedet domineres af ganske få spillere, er der, i takt med internethandlens fremskridt, også opstået et marked for mindre og nyere brands. Det kan være brands, som gerne vil prøve noget specielt og som dermed ikke appellerer til den almindelige forbruger.

Sofie Schnoor tøj

Det kan dog også bare være brands, der er kommet senere i gang end nogle af de større brands, og som derfor mangler kapital for at kunne hamle op. I takt med at internettet har givet dem en platform til at sælge og markedsføre deres tøj til netop deres målgruppe, er disse brands kun blevet større.

Se for eksempel brandet Sofie Schnoor på https://www.fashionfifteen.dk/. Sofie Schnoor blev dannet i 2001, men har siden da udmærket sig ved at skabe eksklusivt og smukt kvindetøj. Hos Sofie Schnoor er fokus på den høje kvalitet og på en designmæssig kombination af de to sider af hunkønnet. Deres tøj er nemlig på en gang klassisk feminint og enormt råt. Selvom Sofie Schnoor tøj altså fik sin start ved at designe eksklusive sko, kan du i dag også købe masser af forskelligt tøj fra brandet.

Denne alsidighed i form men konsistens i tema værdsættes af masser af kvinder, selvom den måske ikke altid rammer plet for den almene forbruger. Netop derfor er Sofie Schnoor tøj eksempel på, hvordan et relativt nyt brand sagtens kan brage frem, hvis bare man forstår online markedsføring samt at appellere til sin niche.

tøj til kvinder

Udtryk dig gennem dit tøj

Som nævnt er Sofie Schnoor tøj dog kun et ud af mange eksempler, og generelt kan vi altså se en tendens til, at kvinder får øjnene op for mere specielt tøj. Tøj og mode er trods alt primært en måde at udtrykke os selv og vores personlighed på. Hvad siger det så om en, hvis man går klædt i den samme skjortebluse som fire andre kvinder? Måske er det netop derfor, at Sofie Schnoor tøj er blevet så populært, så snart internettet porte er blevet åbnet.

Sofie Schnoor appellerer til de kvinder, der føler sig feminine og ikke har noget imod at gå klædt i mønstrede kjoler, men som samtidig vil udtrykke noget subtilt råt. Hvis det lyder som dig, kunne det jo være, du skulle kigge nærmere på deres tøj. Er det omvendt overhovedet ikke dig, findes der heldigvis masser af andre brands med tøj i andre udtryk, snit og former. Tøjmarkedet er nemlig blevet åbnet for alle og enhver med en god ide og en designer i maven. Derfor er Sofie Schnoor tøj populært, og derfor har du nu muligheden for at udtrykke dig selv gennem dit tøj som aldrig før.