adbanner

Find din pris på testamente

testamente

Et testamente er en god ting at have i orden – det sørger for, at alle dine værdier og ejendele er gjort rede for, inden du går bort, så dine efterladte ikke skal finde ud af det. Det kan nemlig ofte lede til uenigheder og splid, og derfor er det bedre at tage sig af det, mens der er tid.

Her kan du læse mere og blive klogere på, hvorfor og hvordan du skal kigge på et testamente allerede nu.

Sådan får du lavet et testamente

Du kan få lavet et testamente hos en advokat. Din pris på testamente kan variere, men er ofte ikke så forfærdelig dyr. Pengene er godt givet ud, og du kan ofte også få gratis rådgivning i forbindelse med det. Med et testamente kan du få orden i sagerne, så dine efterladte ikke skal tumle med det, og du kan have ro i maven, når du begiver dig ud i verden.

Pris på testamente dækker som regel det arbejde, der er i at lave det. Det er et juridisk dokument, og derfor bør du have en professionel til at stå for det. På den måde bliver det så ubestrideligt som muligt, og din familie og venner vil ikke have nogen tvivl, når de gennemgår det.

Du kan ofte få lavet et testamente for under 1.000,- kroner. Kontakt en lokal advokat eller specialist i dag, for at høre mere.

Hvorfor ordne testamente i god tid?

Den største grund til, at du ikke skal vente med dit testamente, er, at man aldrig ved, hvornår uheldet er ude. Hvis du er i en situation, hvor arven kan blive den mindste smule kompliceret, fx hvis du er blevet gift igen, men har børn fra et tidligere ægteskab, eller hvis du ønsker, nogle andre skal arve dig, skal du have et testamente på plads.

Hvis du ikke har et testamente, er der love, der træder ind og beslutter, hvordan din formue og dine ejendele skal fordeles. Du kan selv bestemme, hvordan de skal deles ud, men kun hvis du får det skrevet ned i et juridisk dokument – et testamente.

Dét kan påvirke din pris på testamente

Prisen på dit testamente kan variere alt efter, hvor stor en formue, der er tale om, hvor mange ejendomme, du er i besiddelse af, og hvorvidt der skal indføres ekstra ting eller detaljer. En pris på testamente er aldrig tårnhøj, men hvis du allerede har en advokat, kan du høre dem, hvad dine muligheder er.

I sidste ende er et testamente en investering på vegne af din familie og dine venner. Det er den eneste måde, du kan garantere, at dine ønsker bliver efterlevede, uanset om du vil lade nogen arve din formue eller give den til velgørenhed.

Få taget hånd om dit testamente i dag, så det er ude af verden. Så er du og de mennesker, du holder af, juridisk sikret i enhver situation. Forhåbentlig går der lang tid, før testamentet skal bruges, men hellere være ekstra sikker!