adbanner

Hope er svensk kvalitetstøj til stilfulde kvinder 

Hope er et svensk designer mærke oprettet af designeren Ann Ringstrand og Stefan Söderberg i 2002. Det er målrettet alle seje kvinder, der har et ønske om at klæde sig i deres egen personlige stil.

Der er her tale om modetøj, der emmer af høj kvalitet og som er super stilbevidst. Det er tøj, der er designet og produceret til de moderigtige kvinder, samt de kvinder der gerne vil fremstå kreative og smarte på én og samme tid.

Hope er lynhurtigt blevet et populært mærke blandt andet på de sociale medier, hvor mærket viser deres alsidighed med mange forskellige modeller. De bevæger sig rundt på gaden rundt i hele verden iført deres kollektioner.
Så vil du gerne med på moden og skabe en bæredygtig og tidsløs garderobe, der emmer af kvalitet og god stil, så er Hope netop det mærke, du ikke kan gå udenom. 

Hope til Skandinavien og resten af verden 

Lynhurtigt fra begyndelsen var de skandinaviske kvinder klar til at hoppe i de nye klæder fra mærket. Dog er det i dag et mærke, der ikke kun er anerkendt i norden eller Skandinavien. Populariteten breder sig langsomt gennem hele verden, der har fået øjnene op for vores kvalitet og stil i norden.

Her må brandet anerkendes for at skille sig ud, uden at træde helt ved siden af. Der er nemlig tale om tøj, der er nyskabende og samtidig så tidløst, at det kan anvendes år efter år, mere eller mindre uanset hvordan moden skifter. Det er tøj der kan dresses op eller ned afhængigt af, hvilket outfit du ønsker.
Det betyder blandt andet også, at du sagtens kan pifte dit arbejdstøj op til fyraften og hurtigt være klar til middagen med familien eller fredagsbaren med kollegerne. 

Hope er eksklusivt luksus tøj til den bæredygtige garderobe 

Hope er ganske enkelt indbegrebet luksus og liebhaveri til hverdagen. Du kan være helt og aldeles sikker på, at du får tøj, der er stilrent og simpelt, og som du kan bruge til forskellige looks.

Det er noget som du bestemt skal overveje, hvis du ønsker at opbygge en minimalistisk eller bæredygtig basis-garderobe, der giver god plads til alle de skøre skift trends og modediller.
Her kan tøjet nemlig sættes sammen på kryds og på tværs, mens det bare ser intentionelt og smart ud.

Lækre farver og enkle styles

Med farver, der kan styles med alt og spices lidt op eller ned med skovalg og accessories, bliver det hele pludseligt meget mere bæredygtigt og langtidsholdbart. Det er derfor tøj, der passer ind i enhver garderobe og til enhver kvindes facon.

Naturlige farver, blide mønstre og snit, giver dig mulighed for at skabe præcis det udtryk du ønsker, uanset om det er til hverdag eller fest. Det er tøj, der gerne har et flatterende snit, der både egner sig til mænd og kvinder.

Tag på inspirationstur allerede nu og find frem til dit nye yndlings Hope tøj, som kan hænge i din garderobe mange år frem i tiden