adbanner

Hvad er workflow management, og hvorfor bør jeres firma bruge det?

workflow management software

Oplever din virksomhed alt for ofte, at jeres deadlines overskrides? Måske har i endda oplevet at miste potentielle kunder som følge af dette. Og endnu værre; måske finder i det vanskeligt at finde de ansvarlige personer til de forskellige brølere. Hvis dette lyder bekendt, så vil det måske ikke være den ringeste idé i verden at implementere et workflow management system i virksomheden. Hvis du endnu ikke er helt klar over hvad workflow management egentlig er for en størrelse, så bør du derfor bestemt læse videre her. For her får du nemlig en kort indførsel i workflow management, og de mange fordele forbundet ved at vælge denne løsning.

Hvad er workflow management?

Workflow management er en digital løsning (software), der typisk anvendes som en teknik til at levere en analyse af en virksomheds forskellige processer. Ved at bruge workflow management, så vil din virksomhed nu langt bedre være i stand til at forstå ofte komplicerede processer – og dermed forhindre alt fra unødige forsinkelser til dårligt fungerende interne arbejdsgange i firmaet. Prøv bare at klikke dig videre til https://www.encode.eu/resources/insights/better-workflows/ for at se flere af de mange fordele ved at implementere workflow management i din virksomhed.

Workflow management betyder en automatisering af processerne

Den ideelle workflow management vil resultere i en automatisering af de forskellige processer i din virksomhed – og dette er der selvfølgelig rigtigt mange fordele ved. Men måske endnu vigtigere, så vil denne automatisering også medføre at det bliver langt nemmere at indhente og analysere jeres virksomhedsdata langt mere effektivt – og lige med det samme.

automatiseret proces

Workflow management er lig med kontinuerlig forbedring af processerne

De oplysninger som workflow management programmet nu vil levere vil nu kunne gøre det muligt, at overvåge de forskellige processer i virksomheden. Dette betyder med andre ord naturligvis også, at man vil være langt bedre i stand til at udpege fejl og mangler – og så selvfølgelig forbedre fejlene, og implementere en ny proces. For overblikkets skyld, så vil det nu være på sin plads at inddele de ovenstående funktioner som et workflow management program har i disse tre opsummerende punkter:

  • Det er beregnet til at gøre den daglige gang i virksomheden betydeligt mere effektiv og tidsbesparende.
  • Det er beregnet til at levere løbende forbedringer af virksomhedens forskellige processer.
  • Det er beregnet til at levere de nødvendige data til at kunne implementere de nødvendige ændringer i din virksomheds processer.

Fordelene ved workflow management

Nu hvor der er skabt en smule overblik over hvad workflow management er for en størrelse, så vil du nu kunne læse lidt mere om de forskellige andre fordele ved at vælge workflow management til din virksomhed:

  • De forbedrede processer vil give din virksomhed større profit på bundlinjen.
  • Du vil nu også kunne få adgang til din virksomheds processer og data i ”Real Time”.
  • Workflow management vil også give langt større transparens i forhold til hvem, der står for de forskellige opgaver i virksomheden; og dette vil naturligvis også betyde en forbedring af samarbejdet i virksomheden.