adbanner

Hvad skal du give dine ansatte i firmajulegave?

firmajulegaver

Når man er chef, så er der mange ting, man skal forholde sig til. Det er også vigtigt, at man tager stilling til, hvad man skal give sine ansatte, når der er jul. Det kan godt være, at det ikke virker super vigtigt, men der er faktisk mange medarbejdere, der virkelig ser frem til denne firmajulegave. Det er lidt som om, at man også modtager et ”tak” for den præstation, som man har lavet i løbet af året. Det kan dog være meget svært at finde ud, hvad man skal give dem. Det er jo ikke sikkert, at man er så tætte på sine medarbejdere, og der er nok nogle, man er tættere på end andre. Frygt ej – for i denne artikel kan du finde inspiration!

Giv alle det, de vil have

Det er næsten en irriterende overskrift, for det lyder jo lidt som den umulige opgave. Det er dog slet ikke sikkert, at det behøves at være så svært. Du kan nemlig vælge at give firmajulegave på den måde, at alle selv kan vælge, hvad de gerne vil have. Det fungerer så simpelt ved, at du kan vælge et beløb, som hver medarbejder må købe en gave for. Så kan de selv vælge det, som de godt kunne tænke sig. Så kan du være sikker på, at alle får det, som de ønsker sig.

firmajulegaver

Behandl alle ens

Fordi man ikke kender alle sine ansatte lige godt, så kan det være svært at give gaver, der ikke viser denne ulighed i relationer. Det er klart, at alle gerne vil have en god relation til chefen, så det er svært, når man ser andre, der får mere personlige firmajulegaver. Denne udfordring skal du dog ikke bekymre dig om, hvis du vælger førnævnte metode. Den er der mange chefer, der bruger, og det er der rigtig mange ansatte, som er glade for.

Husk at være opmærksom på skat!

Når du skal finde ud af, hvor stort et beløb dine ansatte må købe for, så skal du passe på med ikke at være for gavmild. Det kan godt være, at alle kan lide at få store firmajulegaver, men hvis man får en for stor gave af sit firma, så kan det betyde, at man skal betale skat af det. Det er ikke bare irriterende, det er også besværligt. Derfor gør du dig klogt i lige at læse op på reglerne, før du sætter beløbet.

Den gode chef

Som chef går du sikkert op i at være en god chef. Det er klart, at folk generelt bedre kan lide at arbejde for flinke folk, så det er også i din egen interesse at være god ved dine medarbejdere. Der er mange ting, man kan gøre for at være en god chef, og meget af det er noget, som gælder i hverdagen. Man skal dog også være en god chef omkring højtider, og nu er du blevet lidt klogere på, hvordan du kan være en god chef omkring jul, der giver gode gaver til alle medarbejdere.