adbanner

Hvorfor stifte ApS?

opret aps

Det kan have nogle umiddelbare omkostninger at stifte et ApS-selskab. Men fordelene ved at gøre det opvejer klart ulemperne. Derfor er der et særligt budskab til dig, der er iværksætter. Jo før jo bedre – opret ApS. Følgerne af at gøre det kommer du ikke til at fortryde. Det er noget, som utroligt mange iværksættere har haft enorm glæde af. Når først du kender til fordelene, er det næsten svært at lade være.

Hvad betyder ApS?

ApS er en forkortelse for anpartsselskab. Af alle virksomhedsformer er dette den mest benyttede i Danmark. Når du har oprettet et ApS, så kan du både selvstændigt eller sammen med andre stå som ejere af virksomheden. Opret et ApS hvis du ejer en virksomhed med andre. Det er nemt og overskueligt for dig og din partner eller dine partnere. Uanset om det er venner eller ægtefælle.

opret aps

Fordele ved at oprette dit eget ApS

Opret dit ApS og nyd godt af alle fordelene ved det. Den første åbenlyse fordel er, at dit firma ser professionelt ud på skrift. Når dit firmas navn bliver efterfulgt af ’ApS’, fremstår din virksomhed allerede her troværdig og seriøs. Det kan selvfølgelig give din virksomhed et bedre navn på markedet. Både over for kunder og over for andre potentielle samarbejdspartnere i form af fx andre firmaer. Derudover hæfter du kun for det beløb, der er skudt ind i forbindelse med, at du har oprettet dit ApS. Det vil altså sige, at du ikke hæfter med din privatøkonomi, hvis dit firma skulle gå konkurs. Dette er en af de helt store gulerødder, og igen må opfordringen være; opret ApS såfremt du har muligheden.

Hvordan opretter man sit ApS?

Der er naturligvis en officiel og formel proces, man skal igennem, hvis man vil oprette ApS. Som det er med så mange andre forhold i den moderne virkelighed, skal man også her bruge sit NemID. Dernæst skal man sådan set bare følge de forskellige trin, man bliver præsenteret for. Det hele foregår online, og det er en ukompliceret proces. Den skulle gerne munde ud i, at du sidder tilbage med et officielt oprettet ApS og naturligvis også et CVR-nummer. Hvis du er i tvivl, så er der hjælp at hente. Søg blot på Google og du vil blive præsenteret for op til flere hjemmesider, hvor man kan få hjælp til at oprette dit ApS således, at de hele er i orden inden for et døgn.

Forskel på ApS og A/S

Der findes mange forskellige virksomhedsvarianter. Forskellen på ApS og A/S er dog noget, der forvirrer mange. Når du opretter et ApS, opretter du et anpartsselskab. Altså et kapitalselskab. A/S betyder derimod aktieselskab. Når man opretter et A/S, er indskuddet betydeligt højere end ved ApS. Faktisk ti gange så højt. Derudover kan et A/S ejes af uendeligt mange forskellige mennesker, da man køber sig ind i selskabet via aktier. Ledelsesformen i et A/S er anderledes end i et ApS. I et A/S skal der udpeges en bestyrelse. I et ApS kan du selv bestemme. Opret ApS, hvis du vil have den optimale ledelsesmæssige fleksibilitet.