adbanner

Lækker frokost hver dag: Firmamadordning i København

pasta frokostordning

Knurrer maverne på arbejdspladen? Og er I trætte af kedelige madpakker i frokoststuen? Så kan en firmamadordning i København være svaret.

En firma frokostordning kan gøre hverdagen meget lettere, så alle medarbejdere holder humøret og energien oppe helt til fyraften. Der er nemlig sund og næringsrig mad til de ansatte, hvis I vælger en madordning på arbejdspladsen.

Derfor skal I have en frokostanordning i virksomheden

Det er vigtigt med den rigtige næring, når du er afsted på arbejde. Hvor mange måske er tilbøjelige til at springe frokosten over, hvis de selv skal have madpakken med, så er en firmamadordning i København en god løsning. På den måde sikrer du, at alle medarbejdere får en god og næringsrig frokost.

Hvis du og dine kollegaer ikke får den rigtige mad, og I sidder sultne på arbejdet, kan det have konsekvenser. Du vil nemlig kunne opleve følgende ting ved kortvarig sult, som hvis du eksempelvis springer frokosten over på arbejde:

  • Ondt i maven
  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær
  • Irritabilitet

Hvis du er sulten og mangler energi, kan du derfor ikke præstere optimalt på arbejdet.

firmafrokost

Firmamadordning i København

I dag kan du finde mange forskellige madordninger, hvis din virksomhed skal starte på en god måltidsordning til frokost. Det er både muligt at finde klassiske danske frokostretter, gå vegansk til værks eller nyde noget ekstraordinært lækkert på markedet.

Hvis du leder efter en god firmamadordning i København, kan du vælge Ryde Gastronomi. De fremstiller lækker og næringsrig mad, hvor opskrifterne er udarbejdet af kokken Torben Ryde i samarbejde med ernæringseksperten Mette Ryde.

Du kan derfor være sikker på at få god energi til resten af arbejdsdagen, hvis du finder en god madordning, der kan levere fast til din virksomhed.

Den gode frokost

Det anbefales fra Sundhedsstyrelsen, at vi almindelige danskere spiser 3 hovedmåltider om dagen, og derudover kan du spise en 2 til 3 små måltider efter behov.

Hvis du spiser jævnt fordelt over dagen, vil du opleve at blodsukkeret holdes stabilt, så du ikke får dyk i energiniveau og overskud. Kan du få en god frokost på arbejdet, er du derfor sikret, at din krop får det, den har brug for, så du kan klare dagen med positivitet.

Selvfølgelig afhænger din energi og overskud ikke kun af, hvorvidt du får måltider. Det er også vigtigt, at måltiderne er korrekt sammensat.

Det er en god ide, at der er grønt til frokosten, så behovet for mineraler og vitaminer bliver dækket. Med en firmamadordning i København kan du være sikker på, at der kommer sund og nærende mad på bordet hver eneste dag på jobbet.

Gå sammen og find den rette firmamadordning i København

Når markedet er bredt, og der findes flere spændende virksomheder, der tilbyder madordninger til firmaer, så er det vigtigt at vælge rigtigt. Sørg for at diskutere internt blandt kollegaerne, så I får mad fra det rigtige sted. Alle skal nemlig gerne føle sig imødekommet, så der er god stemning og ekstra høj energi på kontoren selv sidst ud på eftermiddagen.