adbanner

Mangler du julegaveideer?

forlovelsesring

Julen banker meget hårdt på døren lige nu, men er du overhovedet klar med gaverne? Det kan være en kæmpe udfordring, når centrene er lukket i flere kommuner.

Men så er der jo det der onlinehandel. Her kan du købe alle dine gave, få den leveret eller selv printe dem ud.

Du kan finde alt, du overhovedet kunne drømme om, og endnu vigtigere hvad modtageren kunne drømme om.

Husk nu den gode julegave i år, så vi kan slutte året ud på en glad og munter note, og måske med kirkeklokker i 2021.

Gør julen speciel med en forlovelsesring

Hvad skal du give til partneren? Det skal gerne være personligt, have betydning og ikke bare være noget du lige hentede et sted.

En god gaveide, hvis hele ønskelisten er helt tom, eller endnu værre hvis partneren siger, at ønskelisten er unødvendig, så find et smykke.

Du kan klikke dig ind på www.rrj.dk og finde nogle smukke og gode smykker, du kan forære til jul.

Et smykke kan både fungerer som forlovelsesring, eller den kan gives af kærlighed uden kirkeklokkernes summen i ørerne.

Skulle det være forlovelsesringe, du er interesseret i, så er der rig mulighed for at finde forlovelsesringe på linket. Samtidig er julen – specielt de intime juleaftner, vi holder i år – perfekt til stille det store spørgsmål.

Der er mange forskellige måder at give en forlovelsesring med ordene, vil du gifte dig med mig. Der er dog ikke mange lige så romantiske som juleforlovelsen. Julen er hjerternes fest, så hvorfor ikke planlægge stille spørgsmålet der?

Hvis en forlovelsesring er lidt for meget, så kunne en oplevelse måske være mere passende?

ring

En oplevelse i det nye år

Vi står på tærsklen til et nyt år, der forhåbentlig og næsten helt uundgåeligt bliver et noget sjovere år. Alt tyder på, at vaccinen kommer, og vi kan begynde at glæde og til at komme ud og være sammen igen.

En oplevelse i det nye år kunne være en koncert, et restaurantbesøg, en miniferie, en stor ferie. Alle de oplevelser vi ikke fik i 2020, ser det ud til, bliver mulige i 2021.

Hvorfor ikke udbytte det og finde en aktivitet i begge kan lide at tage af sted sammen. Det er en fantastisk gave, fordi den viser, at du gerne vil bruge tid sammen med modtageren.

Og hvad er i virkeligheden den bedste gave for modtageren, en gave hvor I kan bruge tid sammen eller en, hvor I bruger mindre tid sammen?

En investering i fremtiden

Den lidt mere kedelige, men bestemt ikke dårlige gave, kan være en investering eller en donation.

Her har du muligheden for at give til nogle andre, give til en fremtid. Giver du en donation, køber en ged til nogle mennesker gennem en organisation f.eks., har I begge gjort en god gerning og givet andre mennesker mulighed for en god start på 2021.

En investering som en aktieinvestering kunne være en rigtig god ide netop nu, hvor kurserne på flere aktier er historisk lave.

I sidste ende er det op til dig, men følg rådene for julegaveindkøbene og få en glædelig jul.