adbanner

Søger du en god elektriker i Hvidovre?

Elektriker hvidovre

Der findes masser af elektrikere. Og dét uanset hvor du befinder dig. Hvis du bor i Hvidovre, kan du dog med fordel henvende dig hos https://reel-installation.dk/ næste gang du står overfor en el-opgave, der kræver professionel hjælp.  

Om reEl-installation 

reEl-installation holder til på Arnold Nielsens Boulevard, og virksomheden omfatter en lang række dygtige, faglærte elektrikere i Hvidovre og hårdtarbejdende lærlinge. Virksomhedens medarbejdere har sammenlagt mere end 100 års erfaring. Altså er du i særdeles trygge hænder, når du hyrer reEL-installation. Og du er sikker på, at du ikke betaler for mere, end hvad du får. Virksomheden gør nemlig brug af en satellitovervågning af deres biler, hvilket muliggør en helt nøjagtig tidsregistrering. Dertil dokumenterer reEL-installation alt deres arbejde via elektronisk ordrestyring. Virksomheden servicerer desuden både private kunder, erhvervskunder og boligforeninger.  

Private kunder  

Som privatkunde kan du blandt andet hyre reEL-installation til at udskifte din el tavle. Når du bestiller en ny el tavle hos reEL-installation, får du en skræddersyet model, som er tilpasset de resterende af din boligs installationer. Og virksomheden tilbyder dig transientbeskyttelse, som sikrer dit hjem mod overspændinger, brand og impulser fra for eksempel lynnedslag tæt på din bolig. reEl-installation specialiserer sig også i el-eftersyn, etablering af ny el og opsætning af overvågningsudstyr. Hvis du endnu ikke er sikker på, om reEL-installation er det rette firma til din el-opgave, kan de mange referencer, som du finder på hjemmesiden, måske få dig overbevist.  

Erhvervskunder  

Hvis det er arbejdspladsen, der trænger til en elektriker, er reEL-installation helt sikkert også det rette firma til opgaven. reEL-installation har stor erfaring med el-eftersyn, kontorbelysning, flugtvejs- og panikbelysning, intelligente bygningsinstallationer og generel fejlfinding. Og hvis I står over for en større renovering af jeres kontormiljø, er der også hjælp at hente hos reEL-installation. Virksomheden kan blandt andet hjælpe jer med at få etableret trådløse installationer, så samtlige medarbejdere på din arbejdsplads kan gå online, uanset hvor i bygningen de udfører deres arbejde.  

Boligforeninger   

Blandt reEL-installations tilfredse kunder finder du også masser af boligforeninger. reEL-installation kan hjælpe din forening med port- og dørtelefoner, adgangskontrol, LED-belysning, og sæsonorienteret belysning. Og hvis I ønsker et overblik over jeres elinstallationers generelle tilstand, kan I hyre reEL-installation til at udarbejde en installationsrapport for jer.   

Firmaets styrker  

reEL-installations store popularitet blandt både private og erhvervskunder i Hvidovre skyldes særligt tre ting. For det første udfører reEL-installation el-arbejde af højeste kvalitet. Virksomheden giver dig altid den mest langtidsholdbare løsning, og de rådgiver dig sideløbende med arbejdet, så du er helt med på, hvad der skal laves, og hvad du betaler for.  

For det andet har reEL-installation eksisteret siden år 2000, og virksomheden har et væld af erfaring med rigtige mange forskellige typer el-opgaver. Virksomheden sørger for kontinuerligt at videreuddanne deres elektrikere i Hvidovre, så elektrikernes faglig altid er tidssvarende.  

Og for det tredje sætter reEL-installation stolthed i at levere den bedst mulige service. Virksomheden overholder altid en aftale, og de giver dig desuden fuld gennemsigtighed på den pris, du betaler. Lav en online booking eller ring til reEL-installation og hør mere om, hvad de kan gøre for dig.