adbanner

Sportstøj som du kan bruge til mange forskellige sportsgrene

badminton tøj

Er du et aktivt menneske som er i gang med mange forskellige ting, og som kan have svært ved at beslutte sig for en enkelt fritidsaktivitet at holde sig til? Når man er glad for sport, så kan det være en smart ide at finde noget sportstøj og udstyr som passer til flere forskellige sportsgrene. Ved at have nogle forskellige sæt sportstøj liggende, bliver det hurtigt nemmere at pakke sportstasken efter arbejde og smutte afsted ud til fritidsaktiviteten. Badminton er en sport som kan være meget aktiv og hvor der kræves stor fysisk adræthed.

Det skal du bruge for at komme i gang med badminton

Som med andre sportsgrene er der nogle grundlæggende ting som man skal have styr på, når man skal spille badminton. Ketcheren er måske noget af det første som man tænker på, og denne er også vigtig. Der findes ketchere som er tunge og lette, og vægtfordelingen kan være forskellige. Nogle har mest vægt ude mod hovedet, og giver derfor mest slagkraft, imens andre er tungere i bunden og derfor giver mest mulig kontrol. Ud over ketcher, er badminton tøj en vigtig del af spillet. Find badminton tøj og alt det andet udstyr på sport-net, og find information omkring valg af ketcher og meget mere.

badminton tøj

Brug badminton tøj til andre sportsgrene

Hvis man dyrker flere forskellige slags sportsgrene, så er det smart at have noget sportstøj som er nogenlunde universelt. Når man skal finde badminton tøj, bør man finde nogle fornuftige sko som passer til det terræn som man spiller på. Man spiller normalt indendørs, og derfor er det vigtigt med et par gode sko som har en bund som ikke efterlader sorte mærker på det lakerede trægulv som badmintonbaner ofte består af. Ud over sko, skal du finde noget behageligt badminton tøj, og dette kan være et par shorts og en t-shirt samt en langærmet trøje til hvis hallen bliver kølig.

Find en ketcher som passer til din spillestil

Hvis du er begynder til badminton, kan det måske være en smule uoverskueligt at finde ud af hvilken ketcher man skal vælge. Når man er begynder kan det være en fordel med en relativt let ketcher som giver maksimal kontrol over fjerbolden. Der findes ketchere som har det bedste fra begge verdener, og som har en mellemting mellem hovedlet og hovedtung ketcher. Denne type ketcher kan være god hvis du ikke er helt sikker på hvilken spillestil du vil gå efter. Til double kan spillet gå rigtig stærkt og det kan derfor være en fordel med en meget let ketcher så man kan reagere så hurtigt som muligt.

Find et sted hvor du kan spille badminton

Det handler om at finde en god hal eller et andet slags sted hvor man kan spille på en badmintonbane. Man kan selvfølgelig også øve sig på stranden, og finde et sæt ketchere og en fjerbold som er lavet til afslappet spil. At øve sig i at holde fjerbolden i luften så længe som muligt giver en god fornemmelse af spillet, så man senere hen bliver klar til at prøve kræfter med hurtigere kampe.