adbanner

Vis din personlighed med billeder til væggen

billeder til vægen

Kort sagt, så siger dine vægbilleder alt om dig som person. Det er en smule skræmmende, men også meget befriende, sjovt og udfordrende.

At finde et billede eller noget at hænge op på væggen, du er 100 procent tilfreds med, og som du virkelig mener beskriver, hvem du er som menneske, det er tæt på at være umuligt.

Men at dine gæster kommer til at dømme dig på baggrund af din indretning og derfor også på de billeder, der hænger på din væg, skal der ikke herske tvivl om.

Stor eftertænksomhed eller bare et billede

Har du en fodboldplakat eller har du et landskabsmaleri? Kontrasten er hårdt sat op, men overdrivelse fremmer jo forståelsen.

Så hvilken vælger du, er du til fodbold og sport eller er du til landskabet? Måske er du slet ikke til nogen af delene, men kan de se, hvordan de to har en kolossal betydning for, hvordan du og dine gæster ser på dit hjem.

Billeder til væggen er derfor ret så vigtige, alt efter hvilket signal du vil sende til dig selv om dine gæster, om hvem du er.

Nu bliver det skræmmende og irriterende, men sådan skal det ikke være. Du kan købe billeder til væggen, der er sjove og rare. Det kunne være citatplakater, der udsiger, at du har humor og bare er hyggelige at have i huset.

Det kan være så mange forskellige ting, så tænk dig en lille smule om, inden du sætter billedet op.

Det behøver ikke betyde, at du skal kunne forklare præcist, hvorfor du har billedet. En fodboldplakat er lige så god som et landskabsmaleri, hvis du bare elsker fodbold.

billeder til vægen

Billeder til væggen siger mere end 1000 ord

Citatet er måske en smule ambivalent, når det kommer til citatplakater. For hvad siger det om en citatplakat, at billedet, der hænger ved siden af det, siger mere end plakaten?

Det er selvfølgelig et lidt fjollet eksempel, men billedet du har hængt op på væggen, siger en del om, hvilken person du er.

Hvis du har valgt at hænge en citatplakat, siger den mere en 1000 ord, om hvordan det er at være dig, det samme gælder for et landskabsmaleri.

Så hvilken type er du? Er du typen, der gerne vil have noget op at hænge, som du kan more dig lidt over? Eller er du typen, der godt vil fordybe dig et billede og finde noget nyt og forunderligt på billedet, du ikke havde set før?

Få det helt rigtige til dine vægge

Hvis du er i tvivl, kunne du jo simpelthen bare prøve med begge to. Du kunne prøve at hænge dem op ved siden af hinanden, efter hinanden eller forskellige steder i huset.

Hvad har de for en indvirken på dig? Bliver du glad for det maleri, men irriteret over citatet, eller hvad sker der.

Derefter kan du så vælger til eller fra alt efter dit humør.

Det vigtigste er dog, at du fandt noget, du vil beklæde din vægge med.