adbanner

Skab stemning med mosaikfliser

mosaik

Fliser i mosaik kan være en superfin dekoration på vægge, gulve eller borde. Det skaber gerne en marokkansk-inspireret æstetik, som både er hyggelig og indbydende. På flisestudiet.dk findes de flotteste fliser i høj kvalitet og til gode priser.  

Med fliserne kan du få dit badeværelse eller køkken til at stråle. De fås i alverdens forskellige størrelser, farver og former. 

Mosaik i køkkenet 

Især i køkkenet kan fliserne skabe stemning og glade farver i hverdagen. Køkkenborde, køkkenskabe og diverse køkkenredskaber har nemlig en tendens til at holde sig indenfor det samme farveskema. Ofte er disse genstande i sorte, grå eller hvide nuancer, som godt kunne bruge lidt spræl.  

Vægfliser i køkkenet skaber et farverigt og smukt bagtæppe til alt det, der foregår på køkkenbordene. Vælg dine eller din families yndlingsfarver og skab glæde i hjemmet. Er du madblogger eller indfluencer på anden vis, vil fliserne som et kæmpe plus skabe en god baggrund i diverse billeder af mad eller hygge i køkkenet.  

Traditionelt kendes mosaik fra kunst, der er sammensat af en masse små stykker sten, glas eller flise. Tilsammen danner de små, farvede stykker et motiv, og er en yndet kunstform. Ofte findes det i gamle kirker, hvor ruder eller idoler kan bestå af motiver i mosaik. Det er virkelig kig værd, hvis aldrig du har lagt mærke til mosaikkunsten i diverse ind- og udenlands-kirker. Måske du kan opsøge de religiøse rum for at få inspiration til fliserne dit hjem; der er nemlig mange muligheder for fine mønstre og motiver. 

Vand og fliser  

Endnu en grund til, at mosaikfliser er et praktisk valg, er, hvor godt de gør sig i vådrum. De tager nemlig på ingen måde skade af vand og fugt, hvorfor de er et populært valg til dekoration på badeværelset. Med fliserne kan du designe dit badeværelse i overensstemmelse med et bestemt farveskema og dekorationstema. Tilsæt gerne alverdens planter, når renoveringen er færdig – der er nemlig intet, der tager sig så pænt ud sammen på badeværeslet, som planter og mosaikmønstre.  

Invester gerne lidt penge og tid i at skaffe de helt rigtige fliser til dit hjem. De holder nemlig supergodt i rigtig mange år fremover, hvis altså du og din familie passer godt på dem. De skal blot rengøres i ny og næ. Men selvom det er en god investering til hjemmet, betyder det jo ikke, at du skal bruge unødigt mange penge på dine nye fliser.  

Gør din research effektiv online, og find fliser, der er gode til prisen. De kan for eksempel være fra flisestudiet, som har et meget bredt og fint udvalg af fliser til dig.  

Mosaik er med gode grunde populært verden over, og præger bybilleder og hjem i mange lande. Det kan være sjovt at lægge mærke til, når man er på ferie sydpå. Italiensk mosaik er for eksempel blevet en populær type, som kan være værd at se nærmere på. Gør lidt research online i dag, og find dine nye favorit-fliser hos eksperterne. Bare rolig: ingen forventer, at du uden videre kan gøre det selv.