adbanner

Med en crosstrainer aktiverer du let hele kroppen

crosstrainer

Det kan være svært at finde tid til at træne i en travl hverdag. Når man endelige har en time til træning, så vil man gerne bruge den time effektivt, og få trænet så meget af kroppen som muligt. Det kan man med en crosstrainer. Træning på en crosstrainer gør det nemlig muligt, at få hele kroppen i aktivitet samtidig.

Et motiverende træningsredskab

Ud over at et træningsredskab skal have funktioner til at kune give en effektiv træning, så er det en super god ting, hvis det kan motivere til starte og gennemføre træningen. Det kan en crosstrainer og andre produkter fra Sagatrim. En crosstrainer motiverer fordi den ser så effektiv ud og man hurtig kan forestille sig, at den er effektiv nok til få trænet hele kroppen på kort tid. Crostraineren lligner et moderne træningsredskab. De gamle løbebånd virker gammeldags ved siden af en crosstrainer og en romaskiner ligner noget, hvor det bliver rigtigt hårdt at træne, hvilket kan ødelægge motivationen.

crosstrainer

Skånsom træningsform

En crosstrainer er en hybrid mellem et løbebånd, en kondicykel og en stepmaskine. Bevælgelsen man udfører på en crosstrainer kan sammenlignes med at stå på langrendsski. At træne på en crosstrainer er let og er ikke noget, der belaster kroppen på en uhensigmæssig måde. Derfor bruges en crosstrainer ofte også til folk, der skal genoptrænes efter en skade. Man får ikke slag gennem kroppen ved træning på en crosstrainer, og dermed opstår der typisk ikke nye skader. En anden fordel ved træning på en crosstrainer er at man, modsat hvis man træner udenfor, selv kan styre om der kommer udfordringer, altså skrue op og ned for modstanden.

Både muskelstyrke og vægttab

Ved at træne på en crosstrainer kan du opnå resultater på flere fronter. Først og fremmest kan du forholdsvist let træne både over- og underkrop via en tur på crosstraineren. Altså du får trænet din muskelstyrke i hele kroppen. Men samtidig får du også trænet cardio, altså kredsløb og kondition.  Du får forbrændt kalorier, hvilket er godt for evt. vægttab, hvis det er det du går efter. Plus at du får styrket led i hele kroppen. Stor set alle crosstrainere har indbygget computer, så du kan få overblik, der måler distance, tid, pedalomdrejninger eller skridt og som en stor fordel også kalorieforbrug.

Vælg den rette crosstrainer

Der er selvfølgelig en række parametre, du skal overveje inden du vælger hvilken crosstrainer, du skal erhverve dig. Crosstrainere findes i flere kvaliteter, og du skal overveje dit behov og dermed hvor meget du slider på crosstraineren, får du beslutter dig for kvalitetsklasse. Der findes crosstrainere med forskellig brugervenlighed og forskellige funktionalitet. Dette er også noget, der skal overvejes. Så skal du selvfølgelig også overveje hvor stor en ydeevne du har brug for. Hvor meget modstand tænker du at få brug for, og hvor stor en skridtlænge på crosstraineren er relevant for dig.

Indbygget træningsprogrammer

Det er super let at komme igang med at træne på en crosstrainer. Også selvom du er nybegynder. For lang de fleste crosstrainere har indbygget træningsprogrammer, så du let kan vælge et, der passer til dit behov, og med det samme begynde at træne. En crosstrainer er et lettilgængeligt træningsredskab.