adbanner

Sender dine pakker det rigtige signal?

papkasser

Det første dine kunder ser, når de modtager deres pakke i posten eller henter den på posthuset, er indpakningen. Selvom man måske ikke tænker så meget over det som virksomhed, så har det en stor betydning for kunden, at pakken ser professionel og ordentlig ud. En sikker, billig og muligvis bæredygtig måde at sikre et godt førstehåndindtryk er med hjælp fra ordentlige papkasser.

Forskellige typer

Der findes en del forskellige typer papkasser til indpakning af forskellige varer. Der er selvfølgelig forskellige størrelser, som afhænger af varens størrelse eller mængden af varer. Jo større eller flere varer, jo større papkasse. Det følger de fleste virksomheder også.

Det handler dog ikke kun om størrelsen af kassen. Man kan også finde forskellige farver. Det er også muligt at få papkasser i hvid og grå. Det kan være den fordel at overveje farven på kassen i forhold til hvilket udtryk og signal man ønsker at sende som virksomhed.

Det kan dog være lidt en jungle at finde rundt i hvilke muligheder man har, og det kan derfor være en fordel at forhører sig hos en forhandler af papkasser til forsendelser. Dette kan PACK2 hjælpe med, da man kan orientere sig på deres hjemmeside, og se hvor mange forskellige muligheder de tilbyder. Man kan nemt finde præcis det man har brug for hos dem.

papkasser

Bærdygtighed

Der er flere aspekter af bæredygtighed, som en virksomhed kan tage hensyn til. Hvis man sælger varer, som er bæredygtige eller på andre måder fremfører sig som en bærdygtig virksomhed, så det er også værd at tage stilling til indpakningen.

Første og fremmest kan man tage hensyn til størrelsesforholdet mellem varen og papkassen. Visse virksomheder sender meget små varer afsted i en del større papkasser, og det kan, hos nogle kunder, godt anses som spild af pap. Det er derfor værd at overveje, om man skal investere i flere størrelser af papkasser, hvis man har en del forskellige varer som har forskellige størrelser.

Det er også muligt at vælge selve papkassen ud fra et hensyn om bæredygtighed. Der findes bæredygtige papkasser som er lavet af genbrugspap, og dem kan man også købe hos PACK2. Deres papkasser skal alle sorteres som genbrugspap efter brug, men visse kunder sætter især pris på, at det i forvejen er lavet af genbrugspap.

Gør dem personlige og unikke

Hver eneste gang en virksomhed gør noget ved deres varer, indpakning eller andet, som gør det personligt og unikt for præcis den virksomhed, så husker kunderne dem bedre. Det kan alt fra selve papkassen, pakketapen eller kassefyldet. Det er alt sammen noget som efterladet et indtryk hos kunden.

Man skal, som virksomhed, derfor overveje, om man kan gøre noget for at gøre indpakningen eller papkasserne personlige. Det kan være, at man får pakketap med logo eller sætter et klistermærke på kasserne. For mindre virksomheder, så kan selv de mindste ting gøre en forskel og være hele investeringen værd. En personlig og unik papkasse kan faktisk påvirke kunden mere end man lige forventer.