adbanner

Få fornyet energi med reformertræning, der er for alle

Træning på Frederiksberg

Overvejer du at starte til træning? Det er aldrig for sent at komme i gang med at styrke kroppen og komme i bedre form. Der findes rigtig mange forskellige former for træning, så det næsten kan være svært at vælge. Vil du gerne have en sjov og meget varierende træning, som du kan dyrke i alle tidspunkter af dit liv, så er reformertræning måske lige noget for dig. Dette vi komme nærmere ind på i denne artikel.

God træningsform uden tunge løft og høj belastning

Reformertræning er en sjov træningsform, hvor du bruger forskellige muskelgrupper, så du kommer godt omkring og får trænet hele kroppen. Det er en meget skånsom måde at træne på, da kroppen ikke udsættes for tunge løft og stor belastning. Der findes gode hold tit reformer træning Frederiksberg.

Der findes et hold med reformertræning for alle

Reformertræning kan udføres af både børn og voksne. Der findes forskellige hold, så du nemt kan finde et træningshold, der er på samme niveau som dig og som er det samme sted i livet. Det omfatter blandt andet:

  • Forælder / barn hold
  • Mor / baby hold
  • Senior hold
  • Almindeligt træningshold

Gå til træning sammen med dit barn

Der er ikke så mange træningsformer, man kan gå til med sine børn. Man kan naturligvis altid have et klippekort til et træningscenter, men det er ikke helt det samme som at have et fast hold med faste tider og en god træner. Da reformer træning ikke indebære stor belastning, kan det udøves af børn fra 12 år. Du kan derved gøre det til en sport, som dig og dit barn har sammen.

Få kroppen i form efter graviditet og fødsel

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at komme ud og træne, når man har fået en lille ny baby. Derfor er det e fantastisk mulighed at kunne komme på et træningshold, hvor baby er velkommen. Det foregår således, at baby ligger på gulvet ved siden af dig, når du træner. Musikken er naturligvis tilpasset, så den passer til et rum med små børn.

Perfekt træningsform for seniorer

Reformertræning er perfekt til seniorer. Når man kommer op i alderen, kan man erhverve sig nogle skavanker. Dette behøver dog ikke at være en hindring i forhold til at komme ud og træne. Har du nogle skader eller andre problemer med kroppen, vil det kun være en fordel at være i god form og have en stærk muskelmasse. Der er derfor ingen grund til at holde dig fra træning, hvis du er bange for at komme til at overbelaste led eller andet.

Sådan forløber træningen

Træningen foregår en gang om ugen og varer i 50 minutter. For mor /baby er der tale om 60 minutter. Det er en god time, hvor du kan få pulsen op, styrket kroppen og skabe fornyet energi til den kommende uge. Reformertræning er en sund træningsform, hvor alle kan være med.