adbanner

Find en flot og praktisk løsning til opbevaring af dine knive

knivmagnet træ

Der er mange forskellige måder man kan opbevare sine knive på. Der er mange, som vælger at have deres knive i en stor knivblok, men knivblokken kan også komme til at fylde meget på et køkkenbord, så man har svært ved at få plads til de mange andre ting som man også skal have plads til i et køkken. Man kan også vælge at have dem samlet i en skuffe, men med denne løsning er der også en risiko for, at knivene hurtigere bliver sløve og ridset. Dette er naturligvis irriterende, hvis man har nogle dyre og flotte knive, som man gerne vil passe ordentligt på. 

Derfor er der mange der vælger at få en knivmagnet, så knivene altid er inden for rækkevidde, og man har hele sit køkkenbord til rådighed. 

Sådan vælger du en pæn knivmagnet 

Når man først tænker på knivmagneter, så tænker man ofte først på den grimme metalfarvede bjælke, som hænger ude i køkkenet hjemme hos ens forældre. Denne løsning er ikke særlig pæn og kan ødelægge meget af det æstetiske i et køkken. derfor er der mange der vælger at investere i et knivmagnet træ, så man kan gemme den grimme magnet bag et pænt stykke træ. På den måde får man både en pæn vægdekoration, men man gør også, at man hurtigt og nemt kan komme til sine knive når man skal bruge dem, samtidig med, at magneten fylder minimalt med plads. 

Der er også andre fordele ved at have en knivmagnet belagt med træ. Der er nemlig en risiko for at ens knive bliver ridset, hvis man bruger en metalbjælke. Når magneten er belagt med et stykke træ, så beskytter det bløde træ knivene, så der er mindre risiko for, at ens knive bliver ridset. 

Grib ud efter dine knive når du skal bruge dem

Vi kender alle det, at man står med forskellige ting på bordet og på skærebrættet og skal bruge en mindre og større kniv. Hvis ens hænder er smurt ind i saften fra grøntsager og lignende kan det være besværligt at åbne skuffer og lede efter det rigtige værktøj. Dette irritations element slipper man for med en god knivmagnet. Man kan nemlig med knivmagneten bare række ud efter den kniv man skal bruge på væggen, i stedet for, at man skal til at rode i skuffer og lignende når man står og mangler en kniv. På den måde er knivmagneten både den flotteste og den smarteste løsning når de kommer til opbevaring af knive. 

Det er også den metode der er mest skånsom over for dine knive, så de ikke bliver ridset af at ligge og gnide op og ned af hinanden, og ikke bliver sløve af at blive løftet ind og ud af din knivblok. Det er dog vigtigt, at man hænger knivmagneten så højt, at børn ikke kan få fat i knivene og potentielt komme til skade. Ud Over dette er knivmagneten den klart bedste løsning til opbevaring af knive!