adbanner

Uinspireret med maden? Prøv med en frokostordning

Arbejder du for en virksomhed i Århus eller omegn? Vil du også være med til at gøre mere ud af frokostpausen? Så prøv med en lækker frokostordning. En frokostordning Århus kan tage din middagspause til nye højder med delikate frokostretter fra en række fantastiske køkkener i Danmark. Byd dine kollegaer velkommen til et helt nyd madunivers, som hver uge kan byde på spændende nye kulinariske oplevelser. Læs med her og find ud af, hvordan du bestiller en lækker frokostordning til din virksomhed.

Hvordan fungerer en frokostordning?

Kort fortalt er en frokostordning din middagsmad leveret direkte til døren, lige som du gerne vil have den. Uanset om I er fan af mættende salater, italienske pastaretter, nynordiske fiskeretter eller bare elsker godt gammelt smørrebrød, så kan det fikses i en frokostordning Århus. Tag en velfortjent pause fra aftensmadens leftovers og den kedelige leverpostejsmad, og nyd inspirerende lækker mad, hver eneste middag på din arbejdsplads. 

En frokostordning har gjort det let for dig, at få den mad som du elsker. På https://able.dk/ kan du vælge ud fra en lang række kvalitetskøkkener, der byder på helt unikke frokostløsninger til dig. Vælg din foretrukne køkken, angiv antal af personer og hvor frokosten skal leveres, og så er der snart en frokostordning på vej til dig. 

Det fede ved Abel er også, at du kan ændre køkken når som helst, hvis du skulle have lyst til at prøve noget nyt. Har du og dine kollegaer spist jer mætte i asiatiske delikatesser den ene uge, så kan I nemt skifte til det italienske eller danske køkken ugen efter og få fuldkommen nye retter leveret til virksomheden.

Frokostmad til særlige behov

Ingen mennesker har den helt samme smagssans, når det kommer til det mad vi spiser. Der er måske et par stykker, der ikke ligefrem elsker koriander og der er oftest også en håndfuld vegetarer eller veganere, der behøver en kødfri menu. Ingen skal snydes for en frokostordning Århus grundet en restriktiv diæt, derfor har du altid mulighed for at skræddersy menuen, så den passer til de spisendes behov. 

Tilvælg for eksempel vegetarmenuer, allergivenlige retter eller glutenfrie alternativer til din frokostordning Århus. Alle kan spise med, når der bestilles frokostordning, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, bare fordi det bliver kødfrit. 

Hvad koster en frokostordning?

Frokostordning Århus er noget alle skal have råd til. Prisen varierer naturligvis alt afhængig af hvilket køkken der bestiller fra, hvor mange personer der bestilles til og hvor langt væk frokostordningen skal leveres. 

De forskellige køkkener har regler for, hvor mange mennesker der minimum skal bestilles til, før frokostordningen kan leveres. Hovedsageligt vil du kunne bestille til minimum 5 personer, så uanset om du har en stor eller lille virksomhed, så kan i få frokost leveret lige til døren. Normalt vil prisen svinge mellem omkring de 50 kr. per kuvert. En kuvert indeholder oftest en varm ret, brød med pålæg, salat og en form for dessert, så du får masser af lækker mad for pengene.