adbanner

Få kreative og sunde negle

sunde negle

Måske er du en af dem som i noget tid har eksperimenteret med akryl negle, gel negle eller gelpolish, og har opdaget alle de mange fordele ved at bruge negle produkter med en længere holdbarhed. Så er du måske kommet dertil, hvor det kunne være sjovt at prøve og eksperimentere endnu mere med udseendet på dine negle.
Hvis man følger lidt med på diverse sociale medier, har man måske lagt mærke til trends som Nailart og Cat Eye nails. Nailart er lidt mere avanceret og kan kræve lidt mere negle tilbehør, men hvis man synes det er sjovt at være lidt kreativ, så vil man helt sikkert kunne lide at kaste sig ud i det. Cat Eye kan være nemmere, hvis man er helt nybegynder, det eneste det kræver er, at man har det rette negle tilbehør.

Lav Cat Eye negle, med negle tilbehør

Hvis man skal begynde at være lidt mere kreative med sine negle, skal man have det nødvendige negle tilbehør. Man kan få mange forskellige slags negle tilbehør, som kan hjælpe en med at lave fede effekter på sine negle.
Et motiv som man aldrig går galt i byen med er striber. De kan være diagonale, vandrette eller lodrette, dog kan det være svært at få det helt rigtige look hvis man skal tegne striberne på i hånden. Der er faktisk lavet et negle tilbehør til præcis dette formål, som kan give dig smukke negle med Cat Eye udtryk.

Det er en meget simpel teknik som næsten alle vil kunne finde ud af i løbet af kort tid. Og man skal ikke engang bruge det store negle tilbehør til det. Det eneste man skal bruge, er en speciel gellak, som er udviklet netop udviklet til dette formål. Det er typisk en gellak som har en mørk undertone, med glimmer udtryk i forskellige farver nuancer, det kan være alt fra guld til pink eller blå, afhængig af ens præferencer.

Få at få de smukke Cat Eye 3D negle, skal man bruge et enkelt stykke negle tilbehør, nemlig en magnetplade. Magnetpladen reagerer med den specielle gelpolish, og giver det smukke elegante slutresultat.

nail polish

Behold dine sunde negle

Hvis man ofte bruger gelpolish eller gellak, så ved man at det kan være en anelse hårdt for ens egne negle, da det jo ikke bare er lige til at fjerne med en vatrondel, som man kan med almindelig neglelak. Derfor er ekstra vigtigt at man gør hvad man kan for at passe på sine negle. Der findes et helt specielt negle tilbehør som er uundværligt i den forbindelse. Negle vitamin er et produkt udviklet til at styrke og fugter dine naturlige negle, plus den modvirke mekaniske skader på neglene. Det er lidt ligesom en balsam for dine negle, der skal bruges i pausen, hvor du ingen andre produkter har på neglene. Man påfører det som en almindelig lak lader det lufttørre og sidde så længe man synes. Når man synes det er tid til at ligge gelpolish eller gellak igen fjerne man negle vitaminet nemt acetone, som almindelig neglelak.