adbanner

3 ting du kan lave i juleferien

juleferie

Mangler du ideer til nogle aktiviteter til juleferien? Så er du kommet til det rette sted. Juleferien danner rammerne for den tid på året, hvor der virkelig kan hygges. Det kan være svært at komme i tanke om ideer til juleferien, fordi der er så mange forskellige muligheder. Derfor vil der i de nedenstående afsnit blive gennemgået nogle muligheder, som passer perfekt til juleferien.

Juleferien, og julen generelt, ligger op til, at man skal hygge sig med sine nærmeste. Derfor vil de nedenstående ideer til juleferien også være præget af lige præcis det.

julefrokost

Tre hyggelige ideer til juleferien

1. Holde filmaften og sove i stuen

I juleferien er der for de fleste intet arbejde der kalder. Børnene skal heller ikke i børnehave eller skole, så her kan man udnytte muligheden, til at være længe oppe, og glemme alt om at sætte vækkeuret. Hvis det kan lade sig gøre, kan man lægge nogle madrasser og alle de puder og dyner, man kan finde i stuen. Så skal man bare sætte en god film på, finde slikket frem, og ligge og se film i stuen, indtil man falder i søvn.

2. Tage på julemarked


En af de mest populære aktiviteter i juleferien er at tage på julemarked. Der er næsten ikke noget, som er hyggeligere end det. Man kan både medbringe familien, vennerne eller kæresten, så der er ingen grænser for, hvem du kan tage med. Julemarkeder byder på alt godt fra julen, som virkelig er medvirkende til at få julestemingen helt op og ringe. Julemarkeder kan besøges fra det er lyst til det bliver mørkt, og det er især når mørket falder på, at julemarkeder kommer til sin ret. Alle de forskellige boder med lækre sager, bliver lyst op af lyskæderne, og juletræets lys og pynt bliver ikke pænere end der. Julemarkeder byder som regel altid på varmt kakao og æbleskiver, som man simpelthen aldrig kan få nok af.

3. Bage lækre julegodter

Julen er en skøn tid, og det hænger nok sammen med, at der ikke bliver sparet på noget til den søde tand. Så i stedet for at gå i supermarkedet for at købe alle de forskellige julegodter, kan man selv forsøge at lave dem. Der er masser af muligheder, når det gælder de søder sager på den her tid af året. Man kan blandt andet forsøge at lave sine egne pebernødder eller havregrynskugler.

julehjerter


Der er også lidt sjovere at byde venner og familie på hjemmebag, når de kommer på besøg i juletiden. Julebagning er en aktivitet, hvor hele familien kan være med, og hvis man samtidig sætter noget godt julemusik på, bliver det ikke bedre.

De tre ideer til juleferien er selvfølgelig bare et udpluk af utrolig mange forskellige aktiviteter, som man kan fortage sig. De tre forslag som er nævnt her, er ikke begrænset af økonomi, og er et forsøg på at henvende sig til flest mulige. Julen handler om at hygge, og det er der, som er drivkraften bag disse ideer.