adbanner

Eyeliner kan transformere dine øjne med ét strøg


Udseendet er noget, som mange af os går op i. Det er også meget forståeligt. Derfor er det også fantastisk, når der findes produkter derude, som kan være med til at fremhæve og smukkesere dele af vores udseende. Makeup er én af disse ting, og derfor benyttes makeupprodukter også i stort omfang rundt omkring i verden.

Hvis du ønsker at transformere dine øjne, så kan du også meget nemt gøre dette med makeup. Her er det blandt andet eyelineren, du skal have fat i.

Vælg den rette eyeliner

Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken eyeliner du skal købe. Der er nemlig utroligt mange former for liners, som du kan bruge til dine øjne. Herunder får du blot et par eksempler af, hvad du kan bruge til at line dine øjne op.

  • Blyant:

Du kan blandt andet benytte dig af en blyant-eyeliner. Disse kan du finde i mange forskellige varianter.

Du kan for eksempel finde blyanterne i forskellige farver. Hvis du således ønsker at eksperimentere med din øjenmakeup, kan du købe blyanter i usædvanlige farver. Det kan være grøn, blå eller rød.

  • Flydende:

Du kan også finde flydende eyeliner på markedet. Disse kræver, at du har lidt mere kontrol over hænderne, mens du lægger det på dine øjenlåg. Ét lille ryk kan nemlig få den sorte væske til at se skør ud på dit ansigt.

  • Gel:

Du kan også vælge at bruge gel-eyeliner på dine øjne. Det er altså bare vigtigt, at du bruger en form, som du syntes passer bedst til dig, og som kan give dig dét look, du går efter.

Det kan dog sagtens være, at du har fundet ud af, hvilken form din eyeliner skal have. Men der er også forskellige måder at lægge eyelineren på. Disse måder afhænger af forskellige parametre. Det kan for eksempel afhænge af:

  • Din øjenform:

Der er nogle eyeliner-looks, som kan få dine øjne til at se større ud, andre kan få øjnene til at se smallere ud, og nogle kan fremhæve øjnene. Det er altså en god ide at finde ud af, hvilket look der passer bedst til din øjenform.

  • Din øjenfarve:

Du kan også vælge lineren ud fra din øjenfarve. Du kan for eksempel fremhæve din øjenfarve med en bestemt eyelinerfarve.

  • Dit ønskede makeup-look:

Hvis du går efter et bestemt makeup-look, så er det jo også smart at lægge din eyeliner på en passende måde.

Øv dig på teknikken

Der er nogle, som er bedre til at lægge liner på end andre. Det gælder bare om at bruge den rette teknik, når man skal lægge det på. Hvis du således ønsker at blive hurtigere og bedre til at lægge liner, så kan du bruge tid på at øve dig på teknikken. Du kan også afprøve forskellige teknikker for at vurdere, hvilken der passer dig bedst.

Prøv forskellige looks

Du kan også eksperimentere lidt med forskellige eyeliner looks, så du kan finde ud af, hvilke der passer dig bedst.