adbanner

Katten værner om sin ejer

kattemad

Hunden omtales ofte som menneskets bedste ven. Den er loyal overfor sin ejer, og den vil altid være ved din side. Der er dog flere og flere i dag som finder kattenes helt særegne kvaliteter enestående. Katten har bestemt også et øje for, hvem der er dens ejer. Den er opmærksom på ejeren, og vil gå langt for, at dens ejer har det godt. Katten bliver ofte en del af familien, og den har sin helt egen personlighed. Den vil kæle med dig, hente mus til dig, og generelt gør den faktisk meget, for at du som ejer har det rigtigt godt. Katten er jagtdyr af instinkt, og den har brug nærende kost, så katten kan holde sine instinkter skarpe.

Forkæl din kat med lækkert foder

Katten har brug for god og nærende kost, for at kunne regere i haverne ved og omkring dit hus. Den går på jagt efter mus, sommerfugle, insekter og hvad den ellers kan finde på. Efter en lang jagtdag, er det vigtigt, at katten ikke bliver spist af med hvad som helst. Hvis katten får en god kost som er lavet til katte, vil den helt sikkert komme med mange mus til dig som tak. Se udvalget af kattemad her, hvor du finder både tørfoder, vådfoder, kattemad til steriliserede katte, killingefoder, originalt kattefoder, fit kattefoder og helt særlige lækkerier som kyllingevinger, kyllingehalse og okse bruskben. På DyreVerdenens hjemmeside finder du kattefoder indenfor mærkerne calibra, arion, taste the world canyon, vitakraft, fun4pets, og mush vaisto. Tørfoder kan købes i poser fra 2,7 kg til 7,5 kg. På DyreVerdenens hjemmeside finder du kattemad til alle racer af katte og til kattes forskellige behov. Der findes både billigt kattefoder, og kvalitets kattefoder.

kattemad

Hvorfor skal du købe kattefoderet online?

Der er mange grunde til, at det er en fordel for dig at købe kattefoderet online. Når du køber online, bliver du mødt af et bredt udvalg. Du vil ofte finde kattefoder på tilbud på online, og der kører ofte også forskellige kampagner. Det er ligeledes en fordel for dig, der har en kræsen kat, da nogle producenter tilbyder 100% smagsgaranti, hvis din kat spiser mindre end ¼ af posens indhold. Køber du maden online, får du gratis fragt, hvis du køber for mere end 500 kr.

Få rådgivning

DyreVerdenen står altid klar med at rådgive dig omkring valg af kattefoder. Hvis du ønsker hjælp, kan du altid kontakte DyreVerdenen telefonisk, via mail eller på hjemmesidens chat funktion. Det bliver faktisk ikke nemmere.

Det er ikke alle, som er komfortable med at begive sig ud i at købe nyt foder online. Dig der har det sådan, skal klart se med her. DyreVerdenen har nemlig en fysisk butik i Herfølge, hvor du kan få rådgivning og venlig kundebetjening. Der står altid en klar til at personligt at rådgive dig omkring valg af det helt rigtige foder til din kat.